Bim ready.

Bouwen met BIM (Building Information Modeling) wordt de toekomst. Thermagas is er klaar voor. Hiermee behoort Thermagas tot de koplopers binnen zijn sector. Niet alleen de verdelers en andere componenten, maar ook het volledige Espace systeemontwerp vloerverwarming en vloerkoeling kan door Thermagas aan de installateur in BIM worden aangeleverd. Thermagas is dus volledig BIM ready!

Klaar voor de toekomst
Binnen een bouwproces werken veel partijen samen om een gewenst resultaat te bereiken. De grote hoeveelheid partijen en uit te wisselen informatie tussen deze partijen zorgt dat de kans op fouten groot is. Hierdoor worden er veel faalkosten gemaakt.

BIM biedt hiervoor een oplossing. In een Bouw Informatie Model ligt allerlei informatie over een product opgeslagen. Deze productinformatie wordt gedurende het hele bouwproces opgeslagen, gebruikt en beheerd in een digitaal (3D) gebouwmodel. Alle betrokken partijen werken met dezelfde informatie en zien doorlopend wat er gebeurt of verandert. Deze informatie is dus altijd actueel en continu beschikbaar voor iedereen. Op deze manier samenwerken binnen één project of aan één gebouw, heet ook wel “BIMmen”. BIMmen is dus eigenlijk “virtueel bouwen”, nog voordat de eerste steen wordt gelegd.

Download BIM bestanden


Stalen verdelers
  STH 65MB Download zip
  SDL 60MB Download zip
  SSV 62MB Download zip
  SKV 64MB Download zip
  SDY 57MB Download zip
  SGC 61MB Download zip

Kunststof verdelers
  KLT 140MB Download zip
  KAD 135MB Download zip
  KLT3 165MB Download zip

 

 

 

DE KRACHT VAN THERMAGAS, BASIS VOOR UW SUCCES!

Snelle levering
Systeem
Vakmensen
Kwaliteit
Bestelshop
BIM Ready