Thermagas introduceert nieuw droogbouwsysteem

Thermagas introduceert een nieuw Espace droogbouwsysteem voor vloerverwarming, dat vele voordelen combineert met een comfortabel en energiezuinig laag temperatuursysteem.

De 19 mm dunne Espace droogbouwelementen zijn gemaakt van Neopor geëxpandeerd polystyreen en zijn af fabriek voorzien van U-vormige aluminium geleidingsplaten waarin de Espace PE-meerlagenleiding met aluminium inlage geklemd wordt. Het systeem is uiterst licht, thermisch isolerend, recyclebaar, stevig en heel snel te monteren. De componenten zijn volledig uitwisselbaar met de reeds bekende Espace componenten. Alle Espace verdelers en ruimtetemperatuurregelingen zijn toe te passen met deze revolutionaire techniek.

Bij renovatie en herontwikkeling kan ook in de verwarmingsinstallaties een forse besparing op de energiekosten behaald worden. Als dit systeem dan ook een verbetering vormt voor de isolatiewaarde én het comfort, dan is de keuze snel gemaakt.
 

Het nieuwe droogbouwsysteem is per direct via de online bestelmodule www.espace.nl makkelijk en snel te bestellen. Als compleet pakket maar ook de losse componenten. 
Vanzelfsprekend kan Thermagas het Espace droogbouwsysteem voor vloerverwarming ook als project inclusief montage aanbieden.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met:

Thermagas Nederland B.V.
Postbus 22
8200 AA  Lelystad
Platinastraat 21
8211 AR  Lelystad

Tel.: 0320-211 450
Fax: 0320-211 451
e-mail: info@thermagas.nl
website: www.thermagas.nl

DE KRACHT VAN THERMAGAS, BASIS VOOR UW SUCCES!

Snelle levering
Systeem
Vakmensen
Kwaliteit
Bestelshop
BIM Ready