Duurzame oplossingen voor nu en in de toekomst

In de meer dan vijftig jaar van haar bestaan heeft Thermagas altijd vooruit gekeken. Sinds de opkomst van het gebruik van aardgas in Nederland richten we ons op gasgestookte verwarmingsapparatuur. We begonnen als importeur van gasgestookte luchtverwarmers, boilers en koelmachines. Installerend Nederland kent ons dan ook van de Thermagas gasgestookte luchtverwarmers. In de huidige tijd van duurzaamheid, passief bouwen en nieuwe technologie draagt Thermagas er graag zorg voor dat uw project of woning qua klimaatregeling klaar is voor de toekomst.

Espace vloerverwarming en vloerkoeling
Espace vloerverwarming en -koeling is overal toe te passen; woningen, kantoren, winkels, kerken, parkeergarages, opritten, showrooms en magazijnen. Espace vloerverwarming wordt verwerkt onder alle typen vloerafwerking; natuursteen, gietvloer, plavuizen, hout, parket, grind, tapijt etc.

Voor elke vloer een oplossing
De verschillende vloerverwarmings- en vloerkoeling systemen bieden voor iedere situatie een perfecte oplossing. Voor elk type vloer en elk soort woning of bedrijfsgebouw, nieuw of oud, groot of klein. Alle systemen kenmerken zich door toepassing van hoogwaardige componenten. Bovendien zijn alle systeemcomponenten uitgebreid in onderling gebruik getest en staan zij onder een constante kwaliteitscontrole. Hierdoor voldoen zij aan alle Nederlandse en Europese eisen en normeringen, die aan systemen voor vloerverwarming en vloerkoeling worden gesteld.

Nog meer gemak...
De Thermagas service gaat verder dan het leveren van vloerverwarming- en vloerkoeling systemen. Voor de meeste projecten worden - in opdracht van installateurs - onze vakmensen ingezet voor het monteren van de systemen.

Projectondersteuning
Vanaf het eerste ontwerp of het moment dat uw project actueel is, kunt u de specialisten van Thermagas inschakelen. Zo maken wij binnen één werkdag een compleet systeemontwerp. De daaruit voortvloeiende materiaallijst wordt vermeld op onze tekening.

Luchtverwarming direct gestookt
De Thermagas gasgestookte luchtverwarmers kenmerken zich door hun bewezen betrouwbaarheid en kwaliteit. In garages, bedrijfshallen, sporthallen, bouwmarkten, magazijnen, etc. bieden ze opmerkelijk warmtecomfort.

Deze moderne toestellen zijn eenvoudig te installeren en te regelen. Dit resulteert in nog een zuiniger verwarmingsinstallatie. De betrouwbare Thermagas luchtverwarmers horen tot de absolute top!

DE KRACHT VAN THERMAGAS, BASIS VOOR UW SUCCES!

Snelle levering
Systeem
Vakmensen
Kwaliteit
Bestelshop
BIM Ready