ThermaNext

De bedoeling van ThermaNext is het realiseren van een totaalconcept voor duurzame woningbouw- en utiliteitsprojecten op het gebied van verwarming, koeling en warm tapwater. Met als resultaat een prettiger wooncomfort en een aanzienlijke EPC-reductie. In de praktijk betekent dit dat onder de naam ThermaNext een compleet project kan worden uitgevoerd van energieopwekking tot en met de energieafgifte.

De duurzame totaaloplossing
Het voordeel van deze duurzame totaaloplossing is dat de opdrachtgever volledig kan worden ontzorgd en dat de energieopwekking en energieafgifte volledig op elkaar zijn afgestemd. De opdrachtgever krijgt de expertise en kwaliteit van Geotherm én Thermagas en heeft voor het project één verantwoordelijk aanspreekpunt. De projecten kunnen vanaf het systeemontwerp, uitvoering, montage tot en met de oplevering volledig worden uitgevoerd.

Bij aanvang van elk project wordt vooronderzoek gedaan om te komen tot de meest optimale oplossing. Deze oplossing kan gezocht worden in een WKO-installatie met open of gesloten bronnen, al dan niet in combinatie met warmtepompinstallaties en/of gebruikmakend van zonne-energie.

Ook de afgifte via vloer-, wand- of plafondverwarming en –koeling wordt in het plan betrokken, zodat altijd de juiste energiebalans wordt gerealiseerd. ThermaNext realiseert het totale project, alles in één hand, van ontwerp, calculatie, engineering tot montage en projectbegeleiding. Daarmee is ThermaNext niet alleen in technologisch opzicht een stap verder dan anderen. ThermaNext begeleidt het complete proces!

Download Brochure ThermaNext
Klik hier voor de systeem configurator

DE KRACHT VAN THERMAGAS, BASIS VOOR UW SUCCES!

Snelle levering
Systeem
Vakmensen
Kwaliteit
Bestelshop
BIM Ready