Espace Vloerverwaming  /  Leidingen

De leiding is wellicht het voornaamste onderdeel van een vloerverwarmingsinstallatie. De verschillende Espace leidingen zijn allen Kiwa/KOMO gekeurd en bestemd voor de toepassing in vloerverwarmingsinstallaties. Het keuringsinstituut Kiwa test niet alleen de kwaliteit van de leidingen, maar ook de systeemonderdelen zoals koppelingen.

PE-X leiding

PE-X leiding

De Espace PE-X leidingen staan al jarenlang garant voor een hoge en gegarandeerde kwaliteit. Zo hebben alle Thermagas PE-X leidingen een unieke structuur. De PE-X leidingen hebben een hoge druk- en temperatuurbestendigheid wat zorgt voor een lange levensduur. De leiding is voorzien van een zuurstof-dichte EVOH-laag die voorkomt dat er via de vloerverwarming zuurstof in de cv-installatie komt.

Productblad PE-X leiding 10,5 x 1,25mm
Productblad PE-X leiding 16 x 2mm
Productblad PE-X leiding 20 x 2mm

PE-RT leiding

PE-RT leiding

De Espace PE-RT-verwarmingsleiding heeft de laatste jaren door de toevoeging van chemicaliën aan de polyethyleen grondstof een enorme doorontwikkeling gemaakt. Hierdoor worden de moleculen aan elkaar gehecht. Dit vergroot de sterkte van de buis en zorgt voor een veilige toepassing van de PE-RT leiding in verwarminginstallaties. Door de vijflaagse opbouw met een zuurstof-dichte EVOH-laag voldoet de Espace PE-RT leiding aan onze de strenge Thermagas eisen. De buitenste mantel bestaat uit een kunststof PE-RT laag die bescherming biedt tegen beschadiging en waar het opschrift is aangebracht.

Productblad PE-RT leiding 16 x 2mm
Productblad PE-RT leiding 20 x 2mm

Alu/PE leiding

Alu/PE leiding

De binnenmantel van de Espace Alu/PE leiding wordt gevormd door een kunststof Polyethyleenbuis . Over de gehele leiding is een speciale lijmlaag aangebracht waarop de aluminium mantel wordt aangebracht. Deze aluminium mantel is in de lengterichting stompgelast en kent dus geen overlappingen. De buitenmantel bestaat uit een kunststof Polyethyleen laag die bescherming biedt tegen beschadiging en waar het opschrift is aangebracht.

Productblad Alu/PE leiding 16 x 2mm

DE KRACHT VAN THERMAGAS, BASIS VOOR UW SUCCES!

Snelle levering
Systeem
Vakmensen
Kwaliteit
Bestelshop
BIM Ready