Espace Vloerverwaming  /  Naregelingen
Espace regeling op ruimtetemperatuur bedraad - verwarmen 24 Volt

Espace regeling op ruimtetemperatuur bedraad - verwarmen 24 Volt

Het Espace centraal temperatuur regelsysteem is een 24 Volts regeling ten behoeve van Espace vloerverwarming. Met deze regeling kan eenvoudig per vertrek de temperatuur worden geregeld. Per te regelen vertrek wordt een ruimtethermostaat geleverd en per groep een electro afsluiter. De thermostaten en de electro afsluiters worden aangesloten op een trafo klemmenstrook. Het is ook mogelijk om met 1 electro afsluiter een complete verdeler te regelen. Hierbij is wel een extra thermostatiseerbare handkraan benodigd.

Espace regeling op ruimtetemperatuur bedraad - koelen/verwarmen 24 Volt

Espace regeling op ruimtetemperatuur bedraad - koelen/verwarmen 24 Volt

Het Espace centraal temperatuur regelsysteem is een 24 Volts regeling ten behoeve van Espace vloerverwarming en vloerkoeling. Met deze regeling kan eenvoudig per vertrek de temperatuur worden geregeld. Per te regelen vertrek wordt een ruimtethermostaat geleverd en per groep een electro afsluiter. De thermostaten en de electro afsluiters worden aangesloten op de trafo klemmenstrook. Het is ook mogelijk om met 1 electro afsluiter een complete verdeler te regelen. Hierbij is wel een extra thermostatiseerbare handkraan benodigd.

Espace regeling op ruimtetemperatuur bedraad - 230 Volt

Espace regeling op ruimtetemperatuur bedraad - 230 Volt

Het Espace centraal temperatuur regelsysteem is een 230 Volts regeling ten behoeve van Espace vloerverwarming. Met deze regeling kan eenvoudig per vertrek de temperatuur worden geregeld. Per te regelen vertrek wordt een ruimtethermostaat geleverd en per groep een electro afsluiter. De thermostaten en de electro afsluiters kunnen worden aangesloten op een regelstation. Het is ook mogelijk om met 1 electro afsluiter een complete verdeler te regelen. Hierbij is wel een extra thermostatiseerbare handkraan benodigd.

Espace regeling op basis van vloertemperatuur - 230 Volt

Espace regeling op basis van vloertemperatuur - 230 Volt

Met deze regeling wordt de temperatuur in de ruimte indirect geregeld. In plaats van de ruimtetemperatuur wordt de vloertemperatuur geregeld. Regeling op basis van vloertemperatuur voorkomt het doorschieten van de ruimtetemperatuur. Door deze regeling wordt de massa op een relatief constante temperatuur gehouden. Per te regelen vertrek wordt een thermostaat geleverd. Per groep wordt er een electro afsluiter geleverd. Het is ook mogelijk om met 1 electro afsluiter een complete verdeler aan te sturen. Hierbij is wel een extra thermostatiseerbare handkraan benodigd.

Danfoss CF2+, regeling op basis van ruimtetemperatuur - draadloos

Danfoss CF2+, regeling op basis van ruimtetemperatuur - draadloos

Indien bedrading niet tot de mogelijkheden behoort is de Danfoss CF2+ draadloze temperatuursregeling een geschikte optie. De draadloze temperatuursregeling is overal toepasbaar, dit omdat er simpelweg geen bedrading nodig is. Per te regelen vertrek wordt een thermostaat geleverd en per groep een electro afsluiter. De thermostaten communiceren met een ontvanger die bij de verdeler wordt geplaatst. De electro afsluiters worden op de ontvanger aangesloten. De omschakeling van de ruimtethermostaten van verwarmen naar koelen en vice versa wordt automatisch vanuit de hoofdregelaar gedaan.

Espace naregeling, t.b.v. oprit verwarming

Espace naregeling, t.b.v. oprit verwarming

Deze automatische ijsmelder wordt gebruikt voor de vol-automatische regeling van verwarming gemonteerd in buiten oppervlakken, wegdekken, op- en afritten, trappen, etc. In tegenstelling tot conventionele systemen met handbediening of thermostaatregeling (alleen op temperatuur), wordt de verwarming alleen ingeschakeld als er echt gevaar is door vorst, ijs, ijzel, opvriezing etc… en weer uitgeschakeld zodra het gevaar geweken is. Hiermee is een energiebesparing tot 80% haalbaar t.o.v. de conventionele systemen. Bij voorbeeld: bij droog, vriezend weer, hoeft de verwarming namelijk niet aan te staan.

DE KRACHT VAN THERMAGAS, BASIS VOOR UW SUCCES!

Snelle levering
Systeem
Vakmensen
Kwaliteit
Bestelshop
BIM Ready