Espace Vloerverwaming  /  Overzicht

Systemen

Door de zes verschillende Espace vloerverwarmings- en vloerkoelingsystemen kunnen we voor iedere situatie een oplossing op maat aanbieden. Voor elk type vloer en elk soort huis of bedrijfsgebouw, nieuw of oud, groot of klein, voor elke situatie de ideale vloerverwarming.

Klik voor meer informatie

Verdelers

Thermagas heeft het meest uitgebreide programma verdelers en biedt daardoor vele mogelijkheden. Onderverdeeld in materiaalkeuze, zijn er drie hoofdgroepen, namelijk een serie vervaardigd uit staal (de S-serie), kunststof (de K-serie) of roestvrijstaal (de R-serie).

Klik voor meer informatie

Leidingen

De Espace leidingen bezitten al jarenlang een hoge en gegarandeerde kwaliteit. Zo hebben alle Thermagas leidingen een unieke structuur. Dat zorgt voor een lange levensduur. Net zo belangrijk is de zuurstofdichte EVOH-laag. Via vloerverwarming komt er geen zuurstof in de cv-installatie.

Klik voor meer informatie

Naregelingen

Om de vloerverwarming ook echt comfortabel en ook veilig te laten functioneren is goede regelapparatuur een absolute must. Thermagas levert een uitgebreid assortiment regelapparatuur voor vloerverwarming en vloerkoeling. Een goede regeling maakt grote besparingen mogelijk.

Klik voor meer informatie

Systeemontwerp

Voor het ontwerp van het meest optimale legpatroon van de vloerverwarmingsleidingen in de vloeren wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwerpprogramma. Dit berekent nauwgezet, aan de hand van de ingevoerde gegevens, het meest effectieve legpatroon voor uw vloerverwarming.

Klik voor meer informatie

Montage en projectbegeleiding

De Thermagas service gaat verder dan het leveren van vloerverwarming- en vloerkoelingssystemen. Voor de meeste projecten worden - in opdracht van installateurs - onze ervaren vakmensen ingezet voor het monteren van de systemen.

Klik voor meer informatie

Espace voor elke toepassing

Vloerverwarming en vloerkoeling heeft vele voordelen; stil, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en zorgt voor een flexibele ruimte-indeling. Bovendien zijn in de woning bijvoorbeeld geen interieurontsierende radiatoren meer nodig. Geen lelijke buizen langs de wanden van vloer naar plafond en vice versa. Espace vloerverwarming en -koeling is overal toe te passen; woningen, kantoren, winkels, kerken, parkeergarages, opritten, showrooms, hangars en magazijnen. Espace vloerverwarming wordt verwerkt onder alle typen vloerafwerking; natuursteen, gietvloer, plavuizen, hout, parket, grind, tapijt etc. Door de zes verschillende Espace systemen kunnen we voor iedere situatie een oplossing op maat bieden, voor zowel verwarmen als koelen.

Met Espace kiest u voor gegarandeerde kwaliteit
Alle systemen kenmerken zich door toepassing van hoogwaardige componenten, zoals PE-X of PE-RT meerlagenleidingen. Bovendien zijn alle systeemcomponenten uitgebreid in onderling gebruik getest en staan zij onder een constante kwaliteitscontrole. Hierdoor voldoen zij aan alle Nederlandse en Europese eisen en normeringen, die aan vloerverwarmingssystemen worden gesteld. Om deze kwaliteit voor u te garanderen biedt Thermagas voor alle Espace systemen een systeemgarantie van maarliefst 10 jaar.

DE KRACHT VAN THERMAGAS, BASIS VOOR UW SUCCES!

Snelle levering
Systeem
Vakmensen
Kwaliteit
Bestelshop
BIM Ready