Espace Vloerverwaming  /  Systeemontwerp

Voor het ontwerp van het meest optimale legpatroon van de vloerverwarmingsleidingen in de vloeren wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontwerpprogramma. Dit berekent nauwgezet, aan de hand van de ingevoerde gegevens, het meest effectieve legpatroon voor uw vloerverwarming.

Alle systemen kenmerken zich door toepassing van hoogwaardige componenten. Bovendien zijn alle systeemcomponenten uitgebreid in onderling gebruik getest en staan zij onder een constante kwaliteitscontrole. Hierdoor voldoen zij aan alle Nederlandse en Europese eisen en normeringen, die aan systemen voor vloerverwarming en vloerkoeling worden gesteld.

Thermagas hanteert het D.O.L.-principe. D.O.L. staat voor direct ontwerpen en leveren. Vanaf het eerste moment dat uw project actueel is, kunt u de specialisten van Thermagas inschakelen. Zo maken wij voor u binnen enkele dagen een compleet systeemontwerp. De daaruit voortvloeiende materiaallijst vindt u terug in onze tekening. Bovendien is het systeemontwerp helemaal GRATIS als u het complete materiaalpakket bij ons betrekt!

DE KRACHT VAN THERMAGAS, BASIS VOOR UW SUCCES!

Snelle levering
Systeem
Vakmensen
Kwaliteit
Bestelshop
BIM Ready