Espace Vloerverwaming  /  Verdelers

S-serie - stalen verdelers

Type STH

Type STH

De stalen STANDAARD verdeler is geschikt voor zowel hoofd- als basisverwarming en is voorzien van een epoxycoating, hydraulisch neutraal. Bestemd voor woning- en utiliteitsbouw in combinatie met een CV-ketel.

Productblad STH verdeler

Type SDY

Type SDY

De stalen DYNAMISCHE verdeler is geschikt als hoofdverwarming, hydraulisch niet neutraal. Is voorzien van een epoxycoating en is geschikt voor zowel de woning- als utiliteitsbouw in combinatie met lage tot zeer lage watertemperaturen.

Productblad SDY verdeler

Type SSV

Type SSV

De stalen STADSVERWARMINGSVERDELER heeft als basis een STH-verdeler aangevuld met een extra thermostaatventiel en terugslagklep. Iedere stadsverwarmingsleverancier heeft zijn eigen specifieke eisen voor de toepassing van vloerverwarming. Voor elk stadsverwarmingsnet is een passende oplossing leverbaar.

Productblad SSV mengverdeler

Type SGC

Type SGC

De stalen GESCHEIDEN CIRCUIT verdeler is een STH verdeler gecombineerd met een wisselaarset en expansievat. In sommige gevallen is het noodzakelijk een gescheiden systeem toe te passen. Deze kan ingezet worden voor koeling en verwarming.

Productblad SGC verdeler

Type SDL

Type SDL

De stalen DELUXE verdeler is geschikt als hoofd- en basisverwarming, hydraulisch neutraal. Is voorzien van een epoxycoating en is geschikt voor zowel de woning- als utiliteitsbouw in combinatie met een CV-ketel.

Productblad SDL verdeler

Type SKV

Type SKV

De stalen KOELEN/VERWARMEN verdeler is hydraulisch neutraal. Is voorzien van een epoxycoating en is geschikt voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. De SKV-verdeler is een 4-pijps verdeler speciaal ontworpen voor verwarmen en/of koeling.

Productblad SKV verdeler

Type SLT

Type SLT

De stalen LAGE TEMPERATUUR verdeler is voorzien van een epoxycoating en is onder andere geschikt voor betonkernactivering of een industriële toepassing, zoals bedrijfshallen e.d.

Productblad SLT verdeler

K-serie – kunststof verdelers

Type SCP

Type SCP

De stalen SCP compacte verdeler is ideaal voor een badkamer of serre. Voorzien van epoxycoating, hydraulisch neutraal. Bestemd voor woningbouw in combinatie met een CV-ketel.

Productblad SCP verdeler

Type KLT

Type KLT

De kunststof LAGE TEMPERATUUR verdeler is geschikt voor verwarmen en koelen, hydraulisch niet neutraal. De KLT-verdeler bestaat uit een gescheiden aanvoer- en retourbalk en is pomploos uitgevoerd. Hiervoor is het noodzakelijk dat de primaire installatie hierop is uitgelegd.

Productblad KLT verdeler

Type KAD

Type KAD

De kunststof AUTOMATISCH DEBIET verdeler is geschikt voor verwarmen en koelen, hydraulisch niet neutraal. De KAD-verdeler bestaat uit een gescheiden aanvoer- en retourbalk en is pomploos uitgevoerd. Hiervoor is het noodzakelijk dat de primaire installatie hierop is uitgelegd.

Productblad KAD verdeler

Type KLT3

Type KLT3

De kunststof LAGE TEMPERATUUR verdeler is geschikt voor verwarmen en koelen, hydraulisch niet neutraal. De KLT3-verdeler bestaat uit 2 gescheiden aanvoerbalken en 1 retourbalk en is pomploos uitgevoerd. Hiervoor is het noodzakelijk dat de primaire installatie hierop is uitgelegd.

Productblad KLT3 verdeler

Type KLT4

Type KLT4

De kunststof LAGE TEMPERATUUR verdeler is geschikt voor verwarmen en koelen, hydraulisch niet neutraal. De KLT4-verdeler bestaat uit 2 gescheiden aanvoer- en 2 retourbalken en is pomploos uitgevoerd. Hiervoor is het noodzakelijk dat de primaire installatie hierop is uitgelegd.

Productblad KLT4 verdeler

R-serie – RVS-verdelers

Type RLT

Type RLT

De roestvaststalen LAGE TEMPERATUUR verdeler is geschikt voor verwarmen en koelen, hydraulisch niet neutraal. De RLT-verdeler bestaat uit een gescheiden aanvoer- en retourbalk en is pomploos uitgevoerd. Hiervoor is het noodzakelijk dat de primaire installatie hierop is uitgelegd.

Productblad RLT verdeler

Type RAD

Type RAD

De roestvaststalen AUTOMATISCH DEBIET verdeler is idem als het Espace type RLT, echter voorzien van automatische debietregelaars per groep. Geschikt voor verwarmen en koelen, hydraulisch niet neutraal. De RAD-verdeler bestaat uit een gescheiden aanvoer- en retourbalk en is pomploos uitgevoerd. Hiervoor is het noodzakelijk dat de primaire installatie hierop is uitgelegd.

Productblad RAD verdeler

Verdeler overzicht

DE KRACHT VAN THERMAGAS, BASIS VOOR UW SUCCES!

Snelle levering
Systeem
Vakmensen
Kwaliteit
Bestelshop
BIM Ready